Salva els teus tickets!

Tan fàcil com fer-li una fotografia al teu tiquet de compra. Saved! s’encarregarà de escanejar i guardar les dades. Si més tard has de tornar un producte o utilitzar la garantia, és tant fàcil com mostrar-l’hi la fotografia del tiquet al personal de la botiga! 

Download on theApp Store
Google PlayGet it on

Els teus tiquets sempre a bon resguard

Sempre guardem els tiquets per si tenim que tornar el producte que vam comprar per si hem de tornar-los o per si es trenquen…. I sempre acaben a la nostra cartera, mal organitzats, arrugats i fins i tot trencats. Salva’ls guardant-los al núvol!

Només has de fer la foto del tiquet i decidir en quina categoria vols guardar-l’ho, Saved! s’encarrega de tot el demés! Processa i escaneja el tiquet per guardar l’informació i organitzar-la correctament.

Quins són els productes que apareixen llistats en cada tiquet? Fes-los fotografies i possa-les a la fitxa del tiquet. D’aquesta manera podràs recordar més facilment que vas comprar amb cada tiquet!

Vols tornar aquells jeans que vas comprar sense emprobar-te? Se t’ha trencat l’ordenador i no saps si està en garantia? Tranquil, Saved! registra totes aquestes dates en el calendari i t’avisa abans que caduquin. Que no se’t escapi res!

Dona-li al play i descubreix-la

Com funciona?

Preguntes freqüents

És fàcil! Només has de realitzar una fotografia vertical del tiquet. Saved! farà tota la feina per tu. Analitzarà el tiquet en busca de l’informació rellebant i la guardarà al núvol perquè sempre estigui a la teva disposició.

Per mostrar la foto a l’establiment només cal entrar dins la fitxa del tiquet i prémer sobre la miniatura. A continuació es mostrarà el tiquet a pantalla completa donant la possibilitat d’ampliar si és necessari. Amb això el dependent/a te l’informació necessària per gestionar la devolució.